Wednesday, February 28, 2007

"Derby"

Το Ντέρμπυ των αιωνίων ...
Εισαγωγή ..
Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα παιρνάω τόσο ευχαριστα τις Κυριακές μου βλέποντας "μπάλα" παιδιά μιλάμε ότι γουσταρω τρελά όχι βέβαια λόγω του ότι μετα το Euro σαν όλες τις χαζογκομενίτσες μαζι και γω παω στα γήπεδα, αλλά γιατι ασχολούμαι με τον αθλητισμό απο 12 ετών και τα τελευταία 8 χρόνια συγγενικό μου πρόσωπο Α' βαθμού είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι αξεπέραστη .....Όμως νευριάζω γιατί ο θεός με έκανε γυναίκα και όχι αντρα για να μπορώ να βρίζω τρελά και να εκτονώνομαι !!!
Κυρίως Θέμα..
Φυσικά και είμαι φανατική ολυμπιακός απο την κούνια μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που βλέπει μόνο κόκκινο και τίποτα άλλο, οι γονείς μου όταν άρχισα πια να καταλαβαίνω με έντυναν με τη στολή του Ολυμπιακού και πηγαίναμε στο Καραισκάκη , θυμάμαι χαρακτηριστικά σε έναν αγώνα κυπέλου στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ είχαν γίνει και επεισόδια σπάγαν καρέκλες κτλ. Απο τότε έκανα χρόνια να πάω στο γήπεδο (σοκ) ώσπου μου ήρθε η επιθυμία ξανά υστερα από χρόνια και ξαναρχισα να πηγαίνω στο γηπεδο.(Όχι στον Ολυμπιακό αλλά γενικά αναλόγως που έπαιζε το πρόσωπο). Το θέμα είναι ότι οι γονείς μου δεν με είχαν πάει ποτε να παρακολουθήσω Ντέρμπυ και το είχα φοβερό απωθημένο ειδικά ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ....Παρθενική εμφανιση λοιπόν 28/8/05 μέσα στο ΟΑΚΑ 0-2 το σκόρ βέβαια δεν πανηγυρισα αφού είχα πάει ανάμεσα σε παναθηναικούς δεν μπορώ να σας περιγράψω την λύπη που ένιωσα για τους βαζέλες... Εχουν μεγαλωσει μια δεκαετία νέων παιδιών γεμάτα κόμπλεξ ότι, ότι και να κάνουν δεν μπορούν να κερδισουν τον Ολυμπιακό .. Τραγικό έτσι? Ακόμα και οι ίδιοι οι παίχτες το πιστευουν.. ( μη ρωτησει κανείς που το ξέρω?)
Επίλογος...
Μελλοντικοί γονείς μην δημιουργείτε άλλα βαζελάκια κανουν κακό στην ψυχοσωματικονευρωτική ανάπτυξη των παιδιών! Βρείτε άλλες ομάδες όπως "ΑΕΚ χι-χι"
Αν και ότι και να κάνετε καθε πιτσιρικάς(6-16) που δεν έχει άποψη γενικα είναι πάντα με αυτόν που παίρνει το πρωτάθλημα οπότε δεν ανησυχώ την τελευταια δεκαετια γεννιούνται μονο γαυράκια...

Ευχαριστώ

2 comments:

me said...

Ναι γειά σας, για το Βύντρα θέλω να σας ρωτήσω

Mumm said...

Για πες.....?