Tuesday, March 20, 2007

Έξοδος...On

Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν μία μέρα ιστορική για μένα..
Βγήκα παγανιά ύστερα από 14 μήνες "εγκυμοσύνες - γέννες - λοχείες" ήταν λιγουλάκι ζόρι η φάση..
Λοιπόν δεν έχει αλλάξει τίποτα έξω τα ίδια και τα ίδια, τα γνωστά λυκόρνια κοινώς φίδια ή αλλιώς μπακούρια σε έκσταση αναζητώντας ταίρι, και επίσης το χειροτερό μου "γκομενες" δήθεν έφριξα λίγο γιατί είχα ξεσυνηθίσει και αυτές οι εικόνες μου προκάλεσαν νευρικό γέλιο..
Βέβαια κατά τις 3 το πρωί μου πάγωσε λίγο το γέλιο γιατί με έπιασε μία κούραση έκλειναν τα μάτια πήγαμε και φάγαμε κιόλας και ήρθε το τέλος...
Και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι οι αντοχές σου αρχίζουν και σε εγκαταλείπουν αναλόγως με το τι κάνεις στη ζωή σου..!
Πάντως κατέληξα ότι τελικά εμείς οι γυναίκες θέλουμε και τα παθαίνουμε αφού κάνουμε σαν ηλίθιες όταν βγαίνουμε έξω, ενω ο σκοπός του να βγαίνεις έξω μόνος, είναι ένας να βρείς γκόμενο το παίζουμε και καλά παρθενώπες εξου και το σχόλιο δήθεν που έθιξα παραπάνω..
Και τέλος για άλλη μια φορά επέστρεψα απο βόλτα έπεσα στο κρεβάτι μου και η τελευταία σκέψη μου πριν κοιμηθώ ήταν πόσο ωραία είναι η Αθήνα τη νύχτα..

5 comments:

javapapo said...

'μπακούρια σε έκσταση'

θα ηταν εξαιρετικός τίτλος για ελληνική splatter ταινία..

Mumm said...

Καλό..

Mumm said...

A φίλε Πάρη να εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε εννοείται ότι αυτό το σχόλιο δεν ισχύει για τους πάντες μιλάμε για μερίδα ανθρώπων που έχουν αυτές τις συμπεριφορές συνεχώς οπότε βλεποντας τες συχνά μπορείς και ξεχωρίζεις με την εμπειρία σου το λυκόρνια τις αγ...τες τις παρθενώπες τις αξιοπρεπείς, κτλ.

javapapo said...

εντάξει...χαλαρά..συμβαίνουν και στα καλυτερα παιδιά. Αν εισαι ωραία και παίζει το μάτι σου..ε και εγω μπορεί να στην πέσω η να σε φλεφαριάσω..εντάκει ενα παιχνίδι ειναι..ανάλογα τις διαθέσεις!

---. said...

Φιλενάδα δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις, ξέρουμε πολύ καλά για ποιά κατηγορία μιλάς. Μπαμ κάνουν από χιλιόμετρα, μόνο που σε αυτά τα μαγαζιά είναι δύσκολο να πάρεις ποπ κορν και γρανιτούλα και να κάτσεις να παρακολουθήσεις την κωμωδία με την ησυχία σου. Χαχαχα!!!

φιλιά φιλενάδα :)